Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen

Herstofferen Sint-Michelsgestel

Herstofferen Sint-Michelsgestel

Als u op zoek bent naar een professional voor het herstofferen Sint-Michelsgestel van verschillende soorten meubelen, dan bent u bij Meubelstoffeerderij Hendriks aan het juiste adres. Wij zijn een vakkundig familiebedrijf met vele jaren ervaring en inmiddels een begrip in Den Bosch en omstreken. Wij houden ons bezig met het (her)stofferen van moderne, klassieke en antieke meubelen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor reparaties, onderhoud en meubelreiniging. De mogelijkheden zijn eindeloos en u zult versteld staan van het eindresultaat, ook wat betreft herstofferen Sint-Michelsgestel

Waarom herstofferen Sint-Michelsgestel ?

Bent u toe aan een nieuwe uitstraling van uw interieur? Of zijn uw meubels nog goed van kwaliteit maar is de stof kapot of versleten? Dan is herstofferen Sint-Michelsgestel de perfecte oplossing. Bij herstofferen wordt de stof van meubels vervangen, zodat deze er weer zo goed als nieuw uitzien. Dit is een veel voordeligere oplossing dan het aanschaffen van nieuwe meubels, terwijl de kwaliteit van de meubels vrijwel hetzelfde is. Bij Meubelstoffeerderij Hendriks heeft u vele mogelijkheden. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan stoffen, waardoor er altijd wel een stof in uw stijl bij zit. Zo kunt u uw meubels een frisse uitstraling geven. Wij kunnen u eventueel adviseren bij het maken van de keuze van een nieuwe stof, afhankelijk van uw wensen.

Onze werkwijze bij herstofferen Sint-Michelsgestel

Als u kiest voor herstofferen, zullen wij eerst de oude stof van de meubels verwijderen. Deze stof kunnen wij vervolgens gebruiken als voorbeeld voor het aanbrengen van de nieuwe stof. Vervolgens kijken wij of de meubels aan de binnenkant nog gerepareerd of opgevuld moeten worden. Ten slotte brengen wij de nieuwe stof aan. U zult uw meubels ervaren alsof deze net nieuw bij u zijn afgeleverd. En dat voor een flink lagere prijs dan nieuwe meubels! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)