Meubelstoffeerder Drunen

Meubelstoffeerder Drunen

Bent u op zoek naar een meubelstoffeerder Drunen ? Dan bent u bij Meubelstoffeerderij Hendriks aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel familiebedrijf met ruim 80 jaar ervaring. Wij houden ons bezig met het stofferen van moderne, klassieke en antieke meubelen. Maar ook voor reparaties, onderhoud, meubelreiniging en het stofferen van projecten kunt u bij ons terecht. Bij Meubelstoffeerderij Hendriks vindt u alleen hoogstaande kwaliteit en de beste service. Dit vindt u onder andere in vakkundig en vrijblijvend advies aan huis, gratis offertes, geen voorrijkosten, keuze uit meer dan 350 stoffen en snelle service.

Waarom Meubelstoffeerderij Hendriks als meubelstoffeerder Drunen ?

Wanneer u ervoor kiest om uw meubels een tweede leven te geven, wilt u natuurlijk wel dat dit vakkundig en volledig naar uw wens gebeurt. Wij vinden de wensen van de klant het belangrijkst. Daarom zullen wij er altijd naar streven uw wensen werkelijkheid te maken! Welke stoffen wilt u? Effen of met een patroontje? De keuze is aan u! Kunt u geen keuze maken uit ons uitgebreide assortiment aan stoffen? Dan kunnen wij u als professionele meubelstoffeerder Drunen adviseren bij de keuze van de stof. Als u eenmaal een keuze heeft gemaakt, zullen wij zo snel mogelijk beginnen aan het herstofferen van uw meubilair. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkundigheid zijn wij in staat elk meubelstuk te stofferen zoals u dat wilt. Binnen twee weken is uw meubel gereed. Het resultaat: een perfect gestoffeerde bank, stoel, or ander meubelstuk dat perfect in uw (gewenste) interieur past.

Interesse in Meubelstoffeerderij Hendriks als uw meubelstoffeerder Drunen ?

Of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze werkzaamheden en wat wij u zoal te bieden hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen! U kunt een mailtje sturen naar info@meubelstoffeerderijhendriks.nl of bellen naar 06 528 63 998. Wij helpen u graag met al uw vragen!

Contactformulier

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)