Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen

Meubelstoffeerderij en Meubelstofferingen Drimmelen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw stofferingen. Meubelstoffeerderij Hendriks is een familiebedrijf met al jarenlange ervaring. De stoffeerderij is namelijk al ontstaan in 1958 te ‘s-Hertogenbosch. Meubelstoffeerderij Hendriks beschikt over een uiterst moderne werkplaats waar uw oude en versleten meubels vakbekwaam gerestaureerd en opnieuw gestoffeerd worden met de bekledingsstoffen naar keuze.

Meubelstoffeerderij en Meubelstofferingen Drimmelen

Onze stoffeerderij in Den Bosch beschikt over stoffeerders met veel ervaring. Ons stoffeerwerk is dan ook van uitstekende kwaliteit. Het stofferen van meubels, campers, caravans, boten en jachten is maar een kleine selectie van onze mogelijkheden. Voor horecagelegenheden of bedrijven kunnen we projectmatig stofferen, van het vernieuwen van stoelen tot complete interieurs.

Herstofferen door Meubelstoffeerderij en Meubelstofferingen Hendriks omgeving Drimmelen

Naast al het stoffeerwerk kunt u ook bij ons terecht voor restauratie en wooninrichting. Wij beschikken, ook op het gebied van restaureren, over een ruime ervaring. Daarom restaureren wij ook veel verschillende soorten meubelen. Restaureren is een vak apart en een vak dat met passie beoefend wordt. Wat betreft uw wooninrichting, beschikken wij over vele soorten vloerbedekking, laminaat, pvc en vinyl voor uw vloer en trap.  Wij leveren kwaliteit en verwerken al uw wensen in uw nieuwe bekleden producten.

Materialen

In ons stofassortiment hebben wij een grote hoeveelheid leersoorten. Van de echte leren beschikken wij over onder andere Helsinki, Stockholm, Tillann en Narvik. Ook hebben wij kunstleer voor iedereen die het leereffect wil maar liever geen echt dierenleer hiervoor gebruikt. Een aantal soorten kunstleren waar wij over beschikken zijn Stamskin, Nautolex, Silverguard, Bella Grana, Mikro-look en Bella Nappa. Voor meubelstoffen kunt u denken aan chenille, velours, weefstof en nog veel meer.

Het juiste advies!

Laat u door één van onze medewerkers vakkundig adviseren over al uw specifieke wensen. Denk hierbij aan: uitvoering, kleur, kwaliteit, zithoogte, etc. Een bank of fauteuil is een investering voor een langere tijd en het is daarom belangrijk dat het voldoet aan uw wensen en past bij uw interieur.

Advies op maat

Planning

Uitvoering

Terugbelverzoek

    Uw naam

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Contact

    Heeft u interesse in de werkzaamheden van Meubelstoffeerderij Hendriks? Neem contact op! Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u zowel telefonisch als via e-mail contact met ons opnemen. Als u ons contactformulier invult, zullen wij u zo snel mogelijk terugbellen.