Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen

Meubelstofferingen Boxtel

Meubelstofferingen Boxtel

Als u op zoek bent naar een professionele en vakkundige stoffeerderij voor meubelstofferingen Boxtel , dan bent u bij Meubelstoffeerderij Hendriks aan het juiste adres. Is uw bank of stoel versleten? Of bent u toe aan een nieuw interieur, dan kunnen wij u helpen. Met meubelstofferingen Boxtel kunt u uw interieur een nieuw uiterlijk geven, zonder dat u hiervoor nieuwe meubels aan hoeft te schaffen. Dankzij vele jaren ervaring en vakkundige medewerkers, kunnen wij ervoor zorgen dat uw meubels er weer zo goed als nieuw uitzien.

Waarom meubelstofferingen Boxtel?

Als u kiest voor meubelstofferingen Boxtel bij een professional als Hendriks, kunt u uw interieur een sfeervolle en originele uitstraling geven. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan stoffen, waardoor de keuze groot is. Zo kunt u uw interieur geheel naar uw wens inrichten. Wij helpen u van ontwerp tot uitvoering en nazorg. Ook kunnen wij u adviseren bij de keuze van de stoffen, afhankelijk van uw wensen en uw interieur. Al onze stoffen zijn niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. De stoffen zijn vuil- en waterbestendig, laag in onderhoud en makkelijk schoon te houden. Zo zult u lang plezier hebben van uw interieur. Wij leveren alleen de beste kwaliteit en service.

Herstofferen

U bent bij Meubelstoffeerderij Hendriks ook aan het juiste adres voor het herstofferen van meubels. Op vakkundige wijze kunnen wij uw meubels stofferen zoals deze ooit bij u afgeleverd werden. Dit is een relatief goedkope oplossing als uw meubels nog goed van kwaliteit zijn, maar de stof versleten is. Ten slotte kunnen wij naast opnieuw stofferen ook de vulling van de meubels vernieuwen en indien nodig de frames behandelen. Zo krijgt uw interieur een frisse uitstraling en zult u de meubels ervaren alsof deze net nieuw zijn. Voor meer informatie over meubelstofferingen Boxtel kunt u contact met ons opnemen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)