Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen

Stoffeerder Vlijmen

Stoffeerder Vlijmen

Als u op zoek bent naar een professionele en vakkundige stoffeerder Vlijmen , dan bent u bij Meubelstoffeerderij Hendriks aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel familiebedrijf met ruim 80 jaar ervaring. Wij houden ons bezig met het stofferen van moderne, klassieke en antieke meubelen. Maar ook voor reparaties, onderhoud, meubelreiniging en het stofferen van bijvoorbeeld projecten kunt u bij ons terecht. Onze werkzaamheden bestaan uit meubelstofferingen, horecastofferingen, projectstofferingen, boot- en jacht stofferingen en camper- en caravan stofferingen.

Waarom stoffeerder Vlijmen ?

Als u uw meubels wilt laten stofferen, voor wat voor gelegenheid dan ook, is het belangrijk dat dit vakkundig gebeurd. Het interieur bepaald vaak de sfeer in een gebouw. Verder wilt u natuurlijk dat als u kiest voor stofferingen, deze ook functioneel zijn. Wij zorgen hiervoor door stoffen te leveren die water- en vuilbestendig zijn, laag in onderhoud en makkelijk schoon te houden. Door uw meubels professioneel te laten stofferen, kunt u uw inrichting uniek en volledig naar uw wens maken. Wij bieden namelijk vele verschillende soorten stoffen, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarnaast kunnen wij u als professionele stoffeerder Vlijmen adviseren bij de keuze van de stof.

Kwaliteit en service

Bij Meubelstoffeerderij Hendriks vindt u alleen hoogstaande kwaliteit en de beste service. Dit vindt u onder andere in vakkundig en vrijblijvend advies aan huis, gratis offertes, geen voorrijkosten, keuze uit meer dan 350 stoffen en snelle service. Wij vinden de wensen van de klant het belangrijkst. Daarom zullen wij er altijd naar streven uw wensen werkelijkheid te maken. Bij interesse of voor meer informatie over onze werkzaamheden als stoffeerder Vlijmen , kunt u contact met ons opnemen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)