Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader

Bank herstofferen

Bank herstofferen

Bank herstofferenIs het zitcomfort van uw bank nog goed, maar past de bank niet meer bij uw interieur of is de stof beschadigd? Laat dan uw bank herstofferen bij meubelstoffeerderij Hendriks. U kiest een stof uit ruim 350 verschillende stoffen en wij zorgen dat uw bank er weer als nieuw uit ziet. Zonder een nieuwe bank te hoeven kopen, creëert u een compleet nieuwe look naar wensen.

Waarom uw bank herstofferen?

Het herstofferen van uw bank brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst is het herstofferen kostenbesparend. Het vervangen van de stof kost een stuk minder dan het kopen van een gloednieuwe bank. Daarnaast is het ook duurzamer, omdat uw huidige bank een tweede leven in wordt geblazen. Wij repareren gemakkelijk de schade aan zowel het zitcomfort als de stof. Laat uw bank herstofferen door de stoffeerders van Hendriks, zo worden kosten bespaard en aan het milieu bijgedragen.

Vakmanschap en hoge kwaliteit

Bij Hendriks kunnen wij u verzekeren van hoge kwaliteit en dat de werkzaamheden uitgevoerd worden met vakmanschap. Wij voorzien u graag van een advies op maat, zodat u overwogen beslissingen maakt. U wilt dat de bank bij het interieur past, maar ook goed zit, zodat uw bank weer jaren mee kan. Maak ook gebruik van onze gratis haal- en breng service. U bent verzekerd van hoge kwaliteit, daarom ontvangt u 5 jaar garantie op alle werkzaamheden, stoffen en leer. Snelle service vinden wij erg belangrijk, daarom zorgen wij dat wij de bank binnen 2 weken wordt gestoffeerd in onze uiterst moderne werkplaats.

Neem snel contact met ons op!

De stoffeerders van meubelstoffeerderij Hendriks hebben al jarenlange ervaring. Wij helpen u daarom graag bij het herstofferen van uw bank. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw meubel? Of heeft u een vraag? Neem contact met ons op, wij kijken graag met u mee!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)