Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader

Camper & caravan stofferingen

Nieuwe uitstraling

Wanneer de bekleding van uw camper of caravan versleten is of wel wat vernieuwing kan gebruiken, kan Meubelstoffeerderij Hendriks u helpen. Onze medewerkers kunnen het interieur een geheel nieuwe uitstraling geven dankzij hun jarenlange ervaring op het gebied van camper & caravan stofferingen. Een camper of caravan wordt vaak als tweede huis gezien of er wordt veel tijd mee doorgebracht. Hierdoor is het belangrijk dat deze er schoon, netjes en naar uw wensen uit ziet. Na de stoffering kan uw geliefde camper of caravan weer jaren mee. Naast het herstofferen van de kussens, banken en stoelen kunnen wij ook de vloer (her)bekleden of bijpassende gordijntjes maken. Wij voeren al onze projecten op authentieke wijze uit. Onze kwaliteit is dan ook in alle projecten terug te zien.

Mogelijkheden

Campers en caravans zijn meestal niet al te groot in omvang. Daarom is functionaliteit erg belangrijk. Bijvoorbeeld veel hoeken in de banken en meubelen die vast zitten aan de vloer. Soms kan het dan ook erg lastig zijn om zulke meubels te stofferen. Maar Meubelstoffeerderij Hendriks beschikt over vakkundige werknemers met jarenlange ervaring waarvoor geen klus te gek is. Wel is het erg belangrijk dat u uw wensen kenbaar maakt. Welke nieuwe stijl wilt u de caravan/camper geven? Of welke stijl moet juist behouden worden? Door middel van verschillende stoffen, kleurenpalletje en printjes zijn de mogelijkheden erg groot. Wanneer u er niet uitkomt helpen we u graag. Nadat verschillende keuzes zijn gemaakt kunnen wij vakkundig aan de slag en zal uw bekleding er snel weer uit zien als nieuw.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar meer/andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van camper- en caravanstofferingen!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van camper & caravan stofferingen of andere soorten stofferingen? Bekijk dan eens ons portfolio!