Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader

Stofferingen

Stofferingen

Wanneer u nadenkt over het vervangen van de bekleding van uw meubels, caravan, boot en nog veel meer, bent u bij Meubelstoffeerderij Hendriks aan het juiste adres. De bekleding kan bijvoorbeeld versleten zijn, of u wilt gewoon wat anders. Wij zijn de plek voor uw stoffering en beschikken over een uiterst moderne werkplaats waar uw oude en versleten meubels vakbekwaam gerestaureerd en opnieuw gestoffeerd worden met de bekledingsstoffen van uw keuze.

Meubelstoffeerder

Mogelijkheden

Onze stoffeerderij heeft stoffeerders met een schat aan ervaring in huis. Ons stoffeerwerk is dan ook van uitstekende kwaliteit. Het stofferen van meubels, campers, caravans, boten en jachten is maar een greep uit wat onze stoffeerderij doet. Voor horecagelegenheden of bedrijven kunnen we projectmatig stofferen, van het vernieuwen van stoelen tot complete interieurs.

Meubels

Op vakkundige wijze worden alle meubelen gestoffeerd zoals nieuw. Het herstofferen van uw kostbare meubel is zeker niet eenvoudig, maar ons vakmanschap geeft u de zekerheid dat dit op de juiste manier gebeurt. Naast het opnieuw stofferen van uw meubel, vernieuwen wij de vulling en behandelen we zo nodig de frames.

Horecastofferingen

Meubelstoffeerderij Hendriks is de expert als het gaat om kleine en grote horecastofferingen. Van hotel tot bar en van sportkantine tot restaurant. Wij creëren een sfeer met de juiste stofferingen binnen iedere horecagelegenheid.

Projectstofferingen

Ook voor projectstofferingen bent u bij ons aan het juiste adres. Met plezier en vakkundigheid stofferen wij uw banken, (lounge) stoelen, krukken van uw kantoorpand, winkelpand, ziekenhuis, school en nog veel meer.

Campers & Caravans

Voor camper of caravan stoffering hebben wij een zeer uitgebreide collectie leer, kunstleer en stoffen. De collectie bestaat uit uiteenlopende stoffen en verschillende kwaliteiten leer. Bij ons vindt u altijd de stof die aan uw wensen voldoet. Of het nu gaat om duurzaamheid, waterafstotende of schimmelwerende eigenschappen.

Boten & Jachten

Wij hebben een ruim assortiment voor boten en jachten met mooie stoffen in verschillende prijsklassen en speciale zeewaterbestendige soorten leer. Al deze stoffen zijn in een tal van kleuren te bestellen.  De producten die gebruikt worden zijn van hoge kwaliteit omdat de stoffen veel in aanraking komen met water en licht. Wij gebruiken waterafstotende en vochtwerende materialen die u gemakkelijk schoon kunt houden. Deze materialen zijn kleurvast en worden dus niet snel door de zon verbleekt.