Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader

Horecastofferingen

Het juiste adres

Bent u op zoek naar een ervaren partner als het gaat om horecastofferingen? Dan bent u bij Meubelstoffeerderij Hendriks aan het juiste adres. Samen kunnen we een geheel nieuwe sfeer creëren binnen uw horecagelegenheid. Hendriks is de expert als het gaat om kleine of grote horeca stoffeerprojecten. Van hotel tot bar en van sportkantine tot restaurant. Het uiterlijk van uw zaak is natuurlijk van belang voor de ervaring van de klant. Wij creëren een sfeer met de juiste horecastofferingen binnen elke horecagelegenheid.

Meubels stofferen

Mogelijkheden

Allereerst moet u nadenken over welke stijl uw onderneming heeft of welke stijl u deze wilt geven. Er zijn namelijk talloze mogelijkheden. Denkt u hierbij aan verschillende soorten stoffen, kleuren, printjes en logo’s. Om een zo passend mogelijke sfeer te creëren houden wij rekening met de stijl die u wenst. Samen zullen we kijken wat de beste stofferingsmogelijkheden zijn. Weet u niet aan welke meubels u moet denken die gestoffeerd kunnen worden binnen een horecaonderneming? Denkt u bijvoorbeeld aan bureau, restaurant en lounge stoelen. Of barkrukken. Ook kunnen wij op grotere schaal stofferen zoals restaurant- en loungebanken op maat.

Beste kwaliteit

Nadat verschillende keuzes gemaakt zijn, kunnen wij vakkundig voor uw onderneming te werk gaan. Door onze ambachtelijke werkwijze en materialen kunnen wij u altijd de beste kwaliteit leveren. Juist in een horecaonderneming is het belangrijk dat de stoffering een lange levensduur heeft en dat u zo min mogelijk bezig bent met het schoonmaken van de stoffering. Ook moet de stof tegen een stootje kunnen doordat er veel gebruik van de meubels gemaakt wordt. Onze stoffen en leren van verschillende hoogwaardige merken zijn bijvoorbeeld vuilafstotend, waterbestendig en zonwerend. perfect voor een horecaonderneming dus.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van horecastofferingen of andere soorten stofferingen? Bekijk dan eens ons portfolio!