Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader

Boot & jacht stofferingen

Nieuw interieur

Bent u op zoek naar een nieuw interieur voor uw boot? Meubelstoffeerderij Hendriks geeft uw boot een compleet nieuw uiterlijk of laat het er weer uit zien als nieuw met onze ervaring op het gebied van boot & jacht stofferingen! Ook moet de stoffering geschikt zijn om water af te stoten en zon te weren zodat het niet binnen de kortst kering slijt. Al onze projecten voeren wij op authentieke wijze uit, deze kwaliteit is aan het eind zeker terug te zien. Kortom, voor al uw boot- of jachtstofferingen kunt u bij Meubelstoffeerderij Hendriks terecht. Uw nieuwe bekleding zal weer jaren mee kunnen gaan.

Mogelijkheden

Het is niet makkelijk om een boot of jacht te stofferen. Laat het daarom doen door een vakkundig bedrijf. Meubelstoffeerderij Hendriks stoffeert alle soorten boten. Wij werken met de materialen leer, kunstleer en uiteraard stof. Wij hebben een ruim assortiment met mooie stoffen in verschillende prijsklassen en speciale zeewaterbestendige soorten leer. Zeewater kan namelijk een erg nadelige werking hebben op normaal stof en leer.

Hoge kwaliteit

Alle stoffen zijn in een tal van kleuren te bestellen. De producten die gebruikt worden zijn van hoge kwaliteit, dit omdat er veel wordt gevraagd van de stoffen. De stoffen moeten een lange levensduur hebben omdat het veel in aanraking komt met water en licht. Wij gebruiken waterafstotende en vochtwerende materialen die u gemakkelijk schoon kunt houden. Deze materialen zijn kleurvast en worden dus niet snel door de zon verbleekt. Het enige wat u hoeft te doen is de stof en stijl uitkiezen. Hierna kunnen wij na aanleiding van uw wensen vakkundig te werk gaan en heeft u binnen de kortste keren weer een gloednieuwe bekleding.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van boot & jacht stofferingen of andere soorten stofferingen? Bekijk dan eens ons portfolio!