Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader

Meubelstofferingen

Altijd een oplossing

Is het materiaal van uw meubel versleten, of wilt u gewoon eens iets anders? Dan bent u bij Meubelstoffeerderij Hendriks aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk uw meubel voor u herstofferen. Meubelstofferingen is een vrij goedkope maar effectieve oplossing om uw meubel een nieuw uiterlijk te geven. Het herstofferen van een meubel is een lastige taak. Vroeger werden meubels op een geheel andere manier gemaakt dan tegenwoordig. Ook is de manier waarop meubels gestoffeerd worden veranderd. Maar voor ieder meubel, nieuw of oud, zullen wij een oplossing vinden.

Mogelijkheden

Op vakkundige wijze worden alle meubels gestoffeerd zodat ze er weer gloednieuw en naar uw wensen uit zien. Naast het opnieuw stofferen van uw meubel, vernieuwen wij de vulling en behandelen we zo nodig de frames. U kiest de stof die u op uw meubel wilt hebben en zullen wij uw meubel onder handen nemen. Om het beste resultaat te bereiken maakt Meubelstoffeerderij Hendriks altijd gebruik van ambachtelijke werkwijzen en authentieke materialen. Kwaliteit staat bij ons op altijd op nummer één. Voor het herstofferen kunnen verschillende materialen ingezet worden. Hieronder een greep uit de materialen die wij in ons assortiment hebben. Voor meubelstoffen kunt u denken aan: Chenille, Velours, Platweefsel, Poolweefsel, Weefstof of Boucle.

Vulmaterialen

Ook vernieuwen wij de vulling van het meubel wanneer nodig. Vulmaterialen worden gebruikt om het meubel weer zijn oude stevige of juist zachte structuur terug te geven. Dit doen we alleen wanneer u daar toestemming voor geeft.  Voor vulmaterialen kunt u denken aan:

 Koudschuim
Polyether
Easy Dry
Traagschuim/nasa foam
Pantera
Polysticks
Polypress

Wij vinden stofferen een waar ambacht en besteden hier dan ook veel tijd en zorg aan. Wij zorgen voor de meubelstofferingen van complete interieurs van de klant. Heeft u vragen over meubelrestauratie en/of -reparatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.