Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader

Projectstofferingen

Specialist

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van projectstofferingen? Dan bent u bij Meubelstoffeerderij Hendriks aan het juiste adres. De uitstraling van een pand bijvoorbeeld een school, kantoor of ziekenhuis is erg belangrijk. Niet alleen voor uw klanten maar ook voor uw werknemers. Een prettige uitstraling draagt bij aan een fijne werkomgeving. Meubelstoffeerderij Hendriks beschikt over een uiterst moderne werkplaats waar uw oude en versleten meubels vakbekwaam opnieuw gestoffeerd worden en waar wij uw projectstoffering uitgebreid zullen voorbereiden. Wij zijn geen leverancier, wij zijn een partner. Dit houdt in dat u ons geheel kunt vertrouwen met de zorg van uw project. Het maakt ons daarbij niet uit wat de omvang is van het project. Groot of klein, met Meubelstoffeerderij Hendriks kunt u er altijd van uitgaan dat uw project zonder zorgen en onaangename verrassingen verloopt.

Mogelijkheden

Naast dat onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring, is zijn onze mogelijkheden ook erg breed. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het stofferen van meubels in onder andere woningen, kantoren, horeca panden, winkels, ziekenhuizen, scholen en nog veel meer. Denkt u goed na over de stijl die uw project heeft of moet krijgen.

Ruim aanbod

U kunt kiezen uit verschillende stoffen, kleuren, printjes enz. En naast uiterlijk is ook functionaliteit belangrijk. Voor een ziekenhuis of tandartspraktijk is het vaak belangrijk dat de stoffering makkelijk schoon kan worden gemaakt en viezigheid makkelijk gezien kan worden om zo de hygiëne te bewaren. In kantoren is het vaak ook van groot belang dat de stoffering een fijne, rustige uitstraling heeft. Maar aan de andere kant kan dit voor een school precies het tegenovergestelde zijn, een leuk kleurtje en/of printje hier en daar geeft dan een speelse uitstraling aan de school voor een gezellige omgeving. Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt kunnen wij vakkundig aan de slag met uw projectstofferingen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens ons portfolio!