Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader

Bank opnieuw laten bekleden

Bank opnieuw laten bekleden

Bank opnieuw laten bekledenHeeft uw bank na jarenlang zitplezier niet meer zo’n fris uiterlijk? Is het frame wat verzakt, de zitting uitgehold of heeft de stof het ervan langs gekregen door uw huisdier? Kies er dan voor om uw bank opnieuw te laten bekleden door Meubelstoffeerderij Hendriks! Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw bank volledig gerestaureerd en opnieuw bekleed is zoals u dat wenst. Wij gebruiken alleen de beste stoffen en technieken, waardoor wij vijf jaar garantie kunnen geven op onze werkzaamheden.

Zo bekleden wij uw bank

Bij Meubelstoffeerderij Hendriks vernieuwen wij niet alleen de stof van uw bank, ook repareren wij de schade aan het zitcomfort. Door eerst de oude stof te verwijderen van uw meubel, kan het zitcomfort volledig gecontroleerd worden. Eventueel worden de veren of het schuim vernieuwd en opnieuw verdeeld over de zitting. Nadat u de nieuwe kleur en soort stof voor de nieuwe bekleding heeft gekozen, gaan wij aan de slag met het opnieuw bekleden van uw bank. Met keuze uit meer dan 350 meubelstoffen zit er altijd wel een stof voor u bij. Weet u niet goed welke stof het beste bij uw interieur past? Wij geven u graag advies!

Bank opnieuw laten bekleden door Meubelstoffeerderij Hendriks

Een bank opnieuw laten bekleden is een echt ambacht. Laat uw bank daarom bekleden door een ambachtelijke meubelstoffeerderij waar vakmanschap en kennis de boventoon voeren. Al sinds 1958 staat Meubelstoffeerderij Hendriks voor u klaar met de beste stoffen, gereedschappen en technieken om uw bank weer een tweede leven te geven. Wij werken enkel en alleen met de beste stoffen van onder andere Rolf Benz en Chivasso, waardoor u ook lang na het opnieuw laten bekleden van uw bank kunt genieten van uw ‘nieuwe’ oude meubel.

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op! U kunt een mail sturen naar info@meubelstoffeerderijhendriks.nl, het contactformulier op onze site invullen of een telefoontje plegen naar één van onze werkplaatsen in ’s-Hertogenbosch, Den Haag en ’t Gooi. Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw bank!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)