Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader

Bank stofferen kosten

Bank stofferen kosten

Bank stofferen kostenZiet uw bank er niet meer zo mooi uit of bent u toe aan een andere kleur of print? Dan kunt u ervoor kiezen om uw bank te laten stofferen. Dit is niet alleen goedkoper dan een nieuwe bank aanschaffen, ook is het goed voor het milieu en hoeft u niet te investeren in een nieuw meubel. Ook kan een meubelstuk emotionele waarde hebben. Meubelstoffeerderij Hendriks staat graag voor u klaar om uw bank te stofferen tegen scherpe kosten. Wij gebruiken alleen de beste stoffen en technieken, waardoor wij vijf jaar garantie kunnen geven op onze werkzaamheden. En dat voor de scherpste prijs!

Kosten voor bank stofferen door Meubelstoffeerderij Hendriks

Het laten stofferen van uw bank is vaak goedkoper dan het kopen van een nieuwe bank qua kosten. De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het oppervlak dat gestoffeerd moet worden en of er nog andere services worden verleend, zoals restauratie en opvulling. Ook hangt het af van welke stof u kiest: de ene stof is natuurlijk duurder dan de ander. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat het stofferen van meubels een ambachtelijk vak is en dus aardig wat tijd kan kosten. Zorgvuldigheid en nauwkeurigheid staan namelijk hoog in het vaandel. Voor een driezitsbank zou u dus zo rond de €1000,- betalen.

Meubelstoffeerderij Hendriks stoffeert uw bank graag voor u!

Al sinds 1958 staat Meubelstoffeerderij Hendriks voor u klaar met de beste stoffen, gereedschappen en technieken om uw bank weer een tweede leven te geven. Wij werken enkel en alleen met de beste stoffen van onder andere Rolf Benz en Chivasso, waardoor u lang kunt genieten van uw ‘nieuwe’ bank!

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op! U kunt een mail sturen naar info@meubelstoffeerderijhendriks.nl, het contactformulier op onze site invullen of een telefoontje plegen naar één van onze werkplaatsen in ’s-Hertogenbosch, Den Haag en ’t Gooi. Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw bank!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)