Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader

Bekleden bankstel

Bekleden bankstel

Bekleden bankstelIs uw huidige bankstel versleten of wilt u weer eens wat anders? Bij Meubelstoffeerderij Hendriks bent u voor het bekleden van uw bankstel aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor al uw stofferingen, van meubels tot caravans.

Werkwijze van bekleden bankstel door Hendriks

Uw bankstel er weer als nieuw uit laten zien? Bij Hendriks vernieuwen wij niet alleen het uiterlijk van uw bank, ook repareren wij de schade aan het zitcomfort. Door eerst de oude stof te verwijderen van uw meubel, kan het zitcomfort volledig gecontroleerd worden. Eventueel worden veren of schuim vernieuwd. Nadat u de nieuwe kleur en soort stof voor de nieuwe bekleding heeft gekozen, gaan wij aan de slag met het opnieuw bekleden van uw bank. Met keuze uit meer dan 350 meubelstoffen/stalen zit er altijd wel een stof voor u bij. Om u te verzekeren van goede kwaliteit, krijgt u op al onze werkzaamheden, stoffen en leer vijf jaar garantie.

Over ons

Meubelstoffeerderij Hendriks is een familiebedrijf die al ontstaan is in 1958 te ’s-Hertogenbosch. Na jarenlange ervaring beschikken de medewerkers over veel vakkennis. Elk bekleden bankstel laten wij er weer als nieuw uitzien, waarbij uw wensen voorop staan. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel, dat uit zich in onze diensten. Wij komen namelijk aan huis voor een vakkundig en vrijblijvend advies. Ook voorzien wij u van een gratis offerte en gratis haal- en breng service door heel Nederland. Ook leveren wij hand- en maatwerk, dit is belangrijk, omdat geen enkele bank hetzelfde is.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op, voor vragen over onze werkzaamheden of meer informatie over het opnieuw bekleden van uw bankstel. Ook gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden en uw verwachtingen. Wij willen dat u nog jaren kunt genieten van uw bankstel!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)