Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader

Herstofferingen

Herstofferingen

HerstofferingenIs uw favoriete fauteuil versleten of past uw oude bank niet in het nieuwe interieur dat u voor ogen heeft? Het zou zonde zijn om dan meteen te investeren in een nieuw meubelstuk, zeker als het anders kan! Vooral als uw meubelstuk een emotionele waarde heeft – en laten we wel wezen, geen enkele andere bank zit zó lekker als de eigen bank! Geef uw meubel daarom een tweede leven en kies voor herstoffering door Meubelstoffeerderij Hendriks. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van zaken zijn wij in staat uw meubels binnen de kortste keren zo goed als nieuw te laten lijken.

Klantgericht, kwalitatief en transparant

Het is belangrijk om een goed idee te hebben van wat u precies wilt voor uw meubel qua stof en design. Weet u nog niet zo goed wat u wilt? Wij laten graag alle mogelijkheden zien in onze werkplaats(en) en kunnen u adviseren waar nodig. Vervolgens brengt u uw meubel naar ons toe – of halen we deze bij u op – en beginnen wij met de herstofferingen en restauratie. Zo zorgen we ervoor dat de zitting goed gevuld is en ook het frame kan worden gerestaureerd. Dit alles wordt volledig naar afspraak uitgevoerd: u weet dus wat het zal kosten voordat wij met uw meubel aan de slag gaan en welke stappen van het herstofferen wij gaan uitvoeren.

Laat uw herstofferingen uitvoeren door Meubelstoffeerderij Hendriks

Al sinds 1958 staat Meubelstoffeerderij Hendriks voor u klaar met de beste stoffen, gereedschappen en technieken om elk meubel weer een tweede leven te geven. Wij werken enkel en alleen met de beste stoffen van onder andere Rolf Benz en Chivasso, waardoor u ook lang na de herstoffering kunt genieten van uw ‘nieuwe’ oude meubel.

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op! U kunt een mail sturen naar info@meubelstoffeerderijhendriks.nl, het contactformulier op onze site invullen of een telefoontje plegen naar één van onze werkplaatsen in ’s-Hertogenbosch, Den Haag en ’t Gooi. Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw meubel!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)