Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader

Meubels stofferen

Meubels stofferen

Meubels stofferenMet meubels stofferen hebben de stoffeerders van Hendriks al jarenlange ervaring mee. Voor elk nieuw of oud meubel, hebben zij de juiste oplossing. De mogelijkheden rondom het stofferen van meubels zijn dan ook eindeloos bij Hendriks. Dit alles alleen met de beste materialen en voor een mooie prijs.

De mogelijkheden

Het (her)stofferen van meubels doen wij op vakkundige wijze, met uw wensen voorop. Wij vernieuwen niet alleen het uiterlijk van het meubel, ook wordt de vulling behandeld, zodat het zitcomfort weer als nieuw is. Uiteraard doen wij dit alleen wanneer u daar toestemming voor heeft gegeven. Vulmaterialen die uw meubel weer zijn oude structuur teruggeeft, zijn materialen zoals koudschuim, polyether, easy dry, traagschuim, pantera, polysticks of polypress. Zowel enkele meubels als complete interieurs verzorgen wij voor de klant.

Kwaliteit staat bij ons absoluut op nummer één. Al onze materialen beschikken over het KIM-keurmerk, dat wil zeggen dat de materialen van de beste kwaliteit zijn. Zo kunnen wij u ook een garantie geven van 5 jaar lang. Wij zijn bekwaam met alle meubels, dat betekent dat ook uw designmeubel in goede handen is.

Hoe stofferen wij u meubels?

Voor het stofferen van meubels gaat Hendriks als volgt te werk; met de hand wordt de oude stof verwijderd van uw meubel. Deze oude delen worden later gebruikt om de nieuwe stof in de juiste maat te krijgen. Na het verwijderen van de oude stof, word het zitcomfort gecontroleerd. Beschadigingen aan het zitcomfort worden zo nodig vervangen of bijgewerkt. Nadat u een nieuwe stof heeft gekozen en deze in de juiste maat is, kan het meubel opnieuw gestoffeerd worden. 

Contact

Neem vrijblijvend contact op met onze stoffeerders, wij geven u graag een advies op maat. Ook voor vragen of meer informatie over meubels stofferen kunt u contact opnemen met één van onze stoffeerders. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)