Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader

Meubelstoffeerder

Meubelstoffeerder

MeubelstoffeerderHendriks is de meubelstoffeerder die te allen tijde kwaliteit levert en uw wensen verwerkt bij het stofferen van uw product. Naast het (her)stofferen van meubels, kunt u bij ons ook terecht voor restauratie of woninginrichting. Stofferen is een vak apart en een vak dat met passie beoefend moet worden. Onze stoffeerder beschikken over veel ervaring, en kunnen daarom elk stoffeerwerk uitvoeren.

Het KIM-keurmerk

Het KIM-keurmerk staat voor ‘’Kwaliteits Informatie Meubelstoffen’’. Er zijn 5 klassen waar de stoffen in onder verdeeld worden, dit wordt gedaan op basis van slijtweerstand en lichtechtheid van de meubelstof. Materialen die over het KIM-keurmerk bezitten, zijn materialen van de beste kwaliteit. Meubelstoffeerder Hendriks werkt alleen maar met deze materialen, daarom krijgt u ook 5 jaar garantie. Dat wil zeggen dat wij er zeker van zijn dat wij kwaliteit leveren. Voor elk meubel kunt u bij ons terecht, maar wij ook erg bekwaam met meubels van luxe merken. Uw designmeubels zijn in goede handen bij ons!

Advies op maat van uw meubelstoffeerder

Wij zijn de meubelstoffeerder die u graag voorzien van een vakkundig advies, bij ons heeft u namelijk keuze uit ruim 350 verschillende soorten stof. Met onze kennis adviseren wij u graag over al uw specifieke wensen, denk aan uitvoering, kleur, kwaliteit, zithoogte etc. Het is belangrijk dat het meubel goed zitcomfort heeft, maar het ook bij uw interieur past. Daarbij heeft elke stof natuurlijk verschil in kwaliteit en uitvoering. Wij komen graag bij u aan huis, dan weten wij ook precies wat bij uw interieur past. Zo kunnen wij u een advies op maat geven, die volledig aansluit bij uw wensen.

Neem contact met ons op!

Bij Hendriks werken wij exclusief met alleen de beste materialen voor een mooie prijs. Neem daarom contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen of geven u meer informatie over de mogelijkheden. De stoffeerders van meubelstoffeerder Hendriks helpen u graag verder!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)