Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader

Meubelstoffeerderij

Meubelstoffeerderij

MeubelstoffeerderijBij Meubelstoffeerderij Hendriks stofferen wij alle soorten meubels. Dit doen wij met stoffen en leer van de beste kwaliteit. Wilt u dat uw meubel weer in uw interieur past of er weer als nieuw uit ziet? Wij zijn de meubelstoffeerderij, die u nog jaren laat genieten van uw meubel.

Waarom Meubelstoffeerderij Hendriks

Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij Meubelstoffeerderij Hendriks. Dat blijkt uit onze diensten. Bij ons heeft u keus uit een assortiment met meer dan 350 verschillende stoffen, wij begrijpen dat u daarin geadviseerd wilt worden. Daarom komen onze medewerkers graag aan huis om u te voorzien van een advies op maat. Ook bieden wij gratis haal- en breng service door heel Nederland aan. Wij garanderen snelle service, binnen 2 weken is uw meubel gereed en u ontvangt 5 jaar garantie op al onze werkzaamheden, stoffen en leer. Kies daarom voor Hendriks, de meubelstoffeerderij!

Werkzaamheden van Hendriks

Bij ons zijn de mogelijkheden voor stofferingen eindeloos. Onder andere stofferen wij meubels, campers, caravans, boten en jachten, maar dat is maar een klein deel van wat wij doen. Ook voor horecagelegenheden of bedrijven kunt u bij ons terect, wij kunnen namelijk ook projectmatig stofferen. Van het vernieuwen van krukken tot complete interieurs, wij kunnen het allemaal voor u regelen. Na vele opdrachten hebben de stoffeerders in onze meubelstoffeerderij jarenlange ervaring opgedaan. Ons stoffeerwerk is dan ook van uitstekende kwaliteit. Van elk oud en versleten meubel kunnen wij de stof of het leer vervangen en het zitcomfort repareren. Zo geniet u nog jaren van uw meubel!

Neem snel contact op!

Heeft u een vraag over het stofferen van uw meubel of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze meubelstoffeerderij door een mail te sturen of te bellen. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen. De stoffeerders helpen u graag zo snel mogelijk verder!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)