Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader

Uw stoffen bank onderhouden

Uw stoffen bank onderhouden

De bank wordt het vaakst gebruikt in het interieur waardoor deze het meest te verduren krijgt. Door het dagelijks gebruik brengt u stof, vuil, huidvet en zweet over naar de bankbekleding. Meestal zijn deze viezigheden niet zichtbaar maar is uw bank wel degelijk vuil. Door dat de bank vuil is draagt deze bij aan een verslechterde luchtkwaliteit in uw huis. Vaak is een bank een flinke investering en u wilt daarom dat deze zo lang mogelijk mee gaat. Door uw bank regelmatig te reinigen wordt de levensduur verlengt.

U kunt ervoor kiezen om een professioneel bedrijf uw bank te laten reinigen maar zelf kunt u ook de bank reinigen. Ga wel eerst goed na van welke stof uw bank is voordat u hardnekkige vlekken wilt verwijderen. Schoonmaakmiddelen met een lichte vorm van bleek erin kunnen de meubelstof erg beschadigen. Maar ook bijtende schoonmaakmiddelen kunnen de vezels van de meubelstof aantasten. Als u zeepachtige schoonmaakmiddelen gebruikt kunnen deze zeepresten achterlaten waardoor weer snel vuil wordt aangetrokken. Kortom, ga dus goed na welke schoonmaak spullen het beste zijn voor uw bank!

Ook is regelmatig stofzuigen nodig om de levensduur van uw bankstel te verlengen, gebruik het kleine mondstuk om goed in de naden te komen.