Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader

Tips voor een tijdloos interieur

Tips voor een tijdloos interieur

Wij kunnen u helpen om een goede keuze te maken tijdens het stofferen van uw meubel. Er komen veel keuzes aan te pas en graag wilt u weer een paar jaar vooruit nadat uw meubel vernieuwd is. Hier een aantal tips om uw meubel tijdloos te houden, zodat u deze niet over en jaar weer zat bent!

  • Neutrale kleuren. Soms kan een heftige kleur voor een meubel interessant lijken. Houd er rekening mee dat u uw gehele interieur moet aanpassen op deze ene kleur. Dit is niet altijd handig als u soms uw interieur om wilt gooien. Kies eerder voor neutrale kleuren die goed matchen met andere kleuren.
  • Persoonlijke voorkeur. Tijdloos betekent niet strak en saai. Het betekent juist dat u nog tevreden bent met het uiterlijk van uw meubels over een paar jaar. Zo bespaart u kosten. Wanneer u kiest voor uw persoonlijke smaak, is de kans kleiner dat u uw meubels zat bent over een bepaalde tijd. Kies voor huiselijke stoffen die u aanspreken.
  • Less is more. Soms kan simpliciteit de perfecte basis zijn voor uw interieur. Wanneer u uw meubels laat bekleden met een simpele stof en kleur kan u het later meer “eigen” maken met behulp van (uitbundigere) accessoires. Zo kunnen we toch nog een kussentje op uw bank stofferen met een leuk printje.