Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader

Stoel bekleden

Stoel bekleden

Stoel bekledenIs het materiaal van uw stoel versleten? Bij meubelstoffeerderij Hendriks bent u aan het juiste adres voor het bekleden van uw stoel. Wij kunnen uw stoel namelijk opnieuw bekleden, zo kunt u nog jaren genieten van uw huidige stoel. Een vrij effectieve en goedkope oplossing om uw meubel een nieuw uiterlijk te geven.

Het bekleden van uw stoel

Meubels stofferen is een lastige taak. Er is veel veranderd door de jaren heen, vroeger werden meubels heel anders gestoffeerd dan tegenwoordig. Maar de stoffeerders van Hendriks hebben voor elk meubel, nieuw of oud, de juiste oplossing.

Wanneer uw stoel bij ons binnenkomt wordt deze grondig geïnspecteerd. Met de hand wordt de oude bekleding verwijderd. Deze oude bekleding wordt later gebruikt als voorbeeld voor de nieuwe stof. Zo kan gemakkelijk de nieuwe stof of het nieuwe leer op de juiste maat gesneden worden. Deze stukken worden daarna aan elkaar genaaid. Ook kijken wij naar het zitcomfort, we werken beschadigingen bij, onderdelen worden vervangen en indien nodig worden de kussens bijgevuld. Als laatste bekleden we uw stoel met de nieuwe stofferingen, die door u zijn gekozen.

Geef uw stoel een tweede leven!

Hendriks is een familiebedrijf met al jarenlange ervaring, we bestaan namelijk als sinds 1958. In onze moderne werkplaats restaureren wij vakbekwaam oude en versleten meubels. Wij zijn de stoffeerderij die uw stoel een tweede leven kan geven. De voordelen van opnieuw bekleden is dat u een ruime keus heeft uit verschillende soorten stof en leer. Ook kunt u nog kiezen tussen verschillende uitvoeringen, kleuren en kwaliteit. De stoel kan volledig naar uw wensen bekleed worden.

Contact

Laat uw stoel bekleden, zodat u er weer van kan genieten en het past bij uw interieur. Neem voor meer informatie of vragen vrijblijvend contact met ons op. Bij Meubelstoffeerderij Hendriks helpen wij u graag zo snel mogelijk verder!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)