Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader
Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader

Stoel opnieuw laten bekleden

Stoel opnieuw laten bekleden

Stoel opnieuw laten bekledenDe eettafel is waar u eet, werkt en tijd spendeert met vrienden en familie. Het is dus geen wonder dat uw eetkamerstoelen er na een tijdje versleten uit gaan zien. Ook uw favoriete fauteuil kan na een aantal jaar slijtage gaan vertonen. Kies er dan voor om uw stoel opnieuw te laten bekleden door Meubelstoffeerderij Hendriks! Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw stoel volledig gerestaureerd en opnieuw bekleed is zoals u dat wenst. Wij gebruiken alleen de beste stoffen en technieken, waardoor wij vijf jaar garantie kunnen geven op onze werkzaamheden.

Volledig naar wens gestoffeerd

Wanneer u uw stoel opnieuw laat bekleden door Meubelstoffeerderij Hendriks, is de eerste stap het kiezen van de juiste stof. Bij ons heeft u de keuze uit meer dan 350 verschillende soorten stoffen en leer, waardoor er altijd wat voor u bij zit! Daarnaast zijn onze stoffen ook nog eens vocht- en vuilafstotend. Vervolgens verwijderen we de oud stof van uw stoel om zo het zitcomfort volledig te controleren. Eventueel worden de veren of het schuim vernieuwd en opnieuw verdeeld over de zitting. Daarna gaan wij aan de slag met het bekleden van uw stoel. Ook kunnen we eventueel het frame opnieuw lakken en restaureren naar wens.

Stoel opnieuw laten bekleden door Meubelstoffeerderij Hendriks

Een stoel opnieuw laten bekleden is een echt ambacht. Laat uw bank daarom bekleden door een ambachtelijke meubelstoffeerderij waar vakmanschap en kennis de boventoon voeren. Al sinds 1958 staat Meubelstoffeerderij Hendriks voor u klaar met de beste stoffen, gereedschappen en technieken om uw stoelen weer een tweede leven te geven. Wij werken enkel en alleen met de beste stoffen van onder andere Rolf Benz en Chivasso, waardoor u ook lang na het opnieuw laten bekleden van uw stoel kunt genieten van uw ‘nieuwe’ oude meubel.

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op! U kunt een mail sturen naar info@meubelstoffeerderijhendriks.nl, het contactformulier op onze site invullen of een telefoontje plegen naar één van onze werkplaatsen in ’s-Hertogenbosch, Den Haag en ’t Gooi. Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw stoel!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)